4. Oplevering en Nazorg

Wanneer alles naar behoren werkt, zetten we jouw website of app live. Hij is nu wereldwijd zichtbaar! Het kan natuurlijk altijd zijn dat er onderhoud, wijzigingen of toevoegingen nodig zijn aan jouw website of app. Ook dan staan we voor je klaar!

Bel direct 070 4500 545

3. Realisatie

Wanneer alle ontwerpen naar wens zijn gaan we beginnen aan de realisatie. Dit houdt in dat de ontwerpen worden omgezet in een werkende website of app.

In deze fase voorzien we de website van de uiteindelijke afbeeldingen en teksten. We testen bovendien jouw site of app om te kijken of alles naar behoren werkt.

Volgende Stap

2. Ontwerp

Wanneer het voorstel rond is en wanneer alle neuzen dezelfde richting in staan gaan we beginnen met het ontwerp. Deze fase bestaat uit een aantal feedbackmomenten waarin je feedback kunt geven op het ontwerp.

Volgende Stap

1. Oriëntatie

We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. Misschien heb je al een goed beeld over wat je precies wilt, of misschien juist niet.

Wil je zelf teksten schrijven of wil je gebruik maken van een tekstschrijver? Zelf je website of app onderhouden, of dit laten doen? Relevante vragen, waar je in eerste instantie misschien niet over nagedacht hebt.

Het doel van dit gesprek is om een goed beeld te krijgen van je wensen, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen.

Volgende Stap

Onze Workflow

Een website of app maak je samen, niet alleen. Elke partij heeft zijn eigen kennis en specialiteiten. Het toepassen van de juiste werkwijze is daarom belangrijk bij het realiseren van jouw website of app. We combineren jouw kennis over je doelgroep met onze kennis over het web, om zo tot het beste resultaat te komen.

De Eerste Stap