WordPress webdesign

We kennen dit solide CMS van binnen en buiten
We bouwen heldere, gebruiksvriendelijke websites. Clean, conversiegericht en van hoge kwaliteit! Bij het ontwikkelen en ontwerpen ligt onze focus op de perfecte ervaring van de eindgebruiker; jouw doelgroep staat in het middelpunt. We gaan voor maximaal rendement!

Een overzichtelijk, makkelijk en betrouwbaar CMS. WordPress!

Responsive design, ontworpen voor al je apparaten.

Foto’s van je bedrijf, in lijn met de stijl en het merk.

Bij ons en Google staat veiligheid hoog in het vaandel.

Super snelle websites. Noodzakelijk en fijn!

Bedrijfsfilm op je website, hoe leuk is dat?

Fris en modern design wat klanten aantrekt.

Doordachte indeling die concrete leads opleveren.

Vraag een offerte aan

Strategie & Concept

Netbird vertaalt bedrijfsstrategieën en communicatieplannen naar online strategieën en internetconcepten. Dat doen we niet alleen, nee dat doen we met een goede samenwerking met de klant. Wat wil je bereiken met je website? En wat spreekt je doelgroep aan? Onze webdesigners combineren de antwoorden op deze vragen met de uitstraling van je bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Bel Direct 070 4500 545
WordPress website

WordPress website

WordPress is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daardoor kan je zelf eenvoudig de inhoud van je website bewerken, pagina’s toevoegen en nieuwsberichten publiceren.

WooCommerce webshop

WooCommerce webshop

Netbird ontwikkelt mooie, veilige en snelle webshops die gemakkelijk te gebruiken zijn. We helpen je zo goed mogelijk op weg, zodat de kans op online succes zo hoog mogelijk is.

Maatwerk

Maatwerk

Heb je specifieke wensen die je graag tot uiting wil laten brengen? De jongens van Netbird zijn altijd bereid om met een lekker kopje koffie naar je ideeën te luisteren.

Aanvullende diensten

Om je goed van dienst te zijn bieden we een aantal aanvullende diensten aan die raakvlakken hebben met ons vakgebied. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing en hosting. We raden al onze opdrachtgevers aan zich in ieder geval door Netbird te laten voorlichten. Om op basis van die kennis te besluiten of iets wel of niet bij de bedrijfsvisie past. Daarnaast is het wellicht leuk om te kijken wat er meer kan op media gebied. Een promotie film is tenslotte de beste manier om je visie en emotie te delen. Je klanten zullen je verhaal zeker op prijs stellen.

Prijsindicatie WordPress website

Bij een website komen vele factoren kijken. Zowel complex als minder complex. Bij elke factor kunnen we met onze ervaring inzicht krijgen in wat de verwachtingen zijn, en hoeveel tijd daar in gaat zitten. Tevens houd dit in dat geen een website hetzelfde zal zijn. Voor het laten ontwikkelen van een website, gaan we dus eerst samen koffie drinken. Daar vullen we een lijst met criteria in waar een prijsindicatie uit volgt, of er wordt vooraf een budget gesteld. Net wat je wil. Er is in ieder geval altijd een mogelijkheid die bij je past!

Geïnspireerd?

Maak direct een afspraak of bel 070 4500 545