Applicaties voor web en mobiel

We ontwerpen moderne applicaties voor iOS, Android en het web

Beter Mobiel

Waarom bekijken steeds meer bezoekers op hun mobiel naar uw informatie? Wat houd dat in voor de manier waarop ik informatie communiceer? Is mobiel niet nu al belangrijker dan traditionele desktop communicatie?

Bel Direct 070-2154665
Software

Software

Is je huidige automatisering niet toereikend genoeg. Wij zorgen dat die volledig wordt aangepast aan de moderne wensen.

Webapps

Webapps

Een volledig mobiele (app) omgeving, die op alle platformen werkt binnen de browser. Geen aparte downloads, en altijd bereikbaar!

Apps

Apps

Apps ter verbetering van je bedrijfsautomatisering of gewoon omdat het kan! Wij maken ze graag voor je!

Explosieve groei mobiele gebruikers

Het wereldwijde mobiele dataverkeer zal in de komende vijf jaar verdrievoudigen. Dat houd in dat we de manier waarop wij informatie communiceren zich moet aanpassen aan de manier waarop we he tot ons nemen. Wij kijken uit naar de nieuwe uitdagingen en zorgen dat onze klanten voorop liggen in de de mobiele ontwikkelingen.

Verschil tussen native Apps en Webapps

Het gebruik van mobiele apparaten neemt de komende jaren nog steeds fors toe. Daardoor ook de vraag naar mobiele optimalisaties. Bij smartphones maken we veel gebruik van apps. Die downloaden en zijn altijd te gebruiken door het icoontje in het beginscherm. Echter niet altijd is het gewenst om een app te downloaden. Vaak wil je wel kunnen genieten van een mobiele ervaring maar het niet te hoeven downloaden. Daarom zijn er webapps, een app omgeving binnen een browser.

Geïnspireerd?

Maak direct een afspraak of bel 070 4500 545